Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi.

Productes funcionals o decoratius, de qualitat, amb la singularitat que no n’hi ha cap d’igual a l’altre, per lo tant exclusius, aportant a qui ho utilitza un particular valor afegit.
La pròpia matèria, les textures i els esmalts, la metodologia de treball, l’adequat temps dels processos… són aspectes i característiques diferencials dels productes artesanals de la ceràmica d’autor.

SÈRIE DE LLUMS amb aspecte de medusa i aparença tova i suau però d’una rigidesa que sorprèn. Aquest ésser surt de les profunditats marines per transformar-se en un mutant que atrau amb magnetisme pel seu color, per la seva màgia implícita. És una peça que sembla el que no és i que, per tant, crea sorpresa, aguditza el sentit de l’observació i propicia la imaginació.
Aprofitant al màxim la translucidesa de la porcellana, material amb el qual s’aconsegueix la sorprenent aparença de paper, fragilitat i lleugeresa que juntament amb els filaments de fibra òptica la transformen en una petita escultura lluminosa, aportant una llum molt agradable. Ideal com a punt de llum per a donar calidesa a un espai o per crear un conjunt lluminós escultòric.mutant pack