Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi.

Productes funcionals o decoratius, de qualitat, amb la singularitat que no n’hi ha cap d’igual a l’altre, per lo tant exclusius, aportant a qui ho utilitza un particular valor afegit.
La pròpia matèria, les textures i els esmalts, la metodologia de treball, l’adequat temps dels processos… són aspectes i característiques diferencials dels productes artesanals de la ceràmica d’autor.

SÈRIE DE LLUMS amb origen en l’experimentació, jugant, provant materials, fins que… un tros de carabassa i un tros de roba? Perquè no! I així apareix aquest híbrid. És una peça que sembla el que no és i que crea sorpresa, aguditza el sentit de l’observació i propicia la imaginació.
Aprofitant al màxim la translucidesa de la porcellana, material amb el qual s’aconsegueix aquesta sorprenent aparença tèxtil, fragilitat i lleugeresa, aportant una llum molt agradable. La part superior de la làmpada està esmaltada amb diferents colors que fan que cada una viri cap a un to. Ideal com a punt de llum per a donar calidesa a un espai o per crear un conjunt lluminós escultòric.

Hybrid brown pack