Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi.

El xef elabora les seves creacions a partir d’un concepte, desenvolupant un discurs per convertir el moment gustatiu, olfactiu, visual i tàctil del comensal en una experiència extraordinària, complementant cada elaboració amb una cuidada presentació.
Per a aquestes presentacions la ceràmica, per la seva versatilitat, aporta una singularitat estètica en les textures i els colors que amb altres materials no és possible aconseguir-ho.
Sèries limitades en porcellana, gres, majòlica… utilitzant una gamma cromàtica pròpia o personalitzada, tenint especial cura dels acabats i on cada peça és cuidada com a única.

FULLA DE CALA
Assessorament tècnic, disseny i producció en fang blanc.

El xef Hans Ovando és un reconegut mestre pastisser d’àmbit mundial. Amb aquesta peça l’equip de Xile (“La roja dulce”), compost per Hans Ovando i Gustavo Sáez, va presentar la creació gastronòmica que va guanyar la Copa Maya 2018 de pastisseria.