Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi.

El xef elabora les seves creacions a partir d’un concepte, desenvolupant un discurs per convertir el moment gustatiu, olfactiu, visual i tàctil del comensal en una experiència extraordinària, complementant cada elaboració amb una cuidada presentació.
Per a aquestes presentacions la ceràmica, per la seva versatilitat, aporta una singularitat estètica en les textures i els colors que amb altres materials no és possible aconseguir-ho.
Sèries limitades en porcellana, gres, majòlica… utilitzant una gamma cromàtica pròpia o personalitzada, tenint especial cura dels acabats i on cada peça és cuidada com a única.

FULLA DE CALA
Assessorament tècnic, disseny i producció en fang blanc.
Amb aquesta peça l’equip de Xile (“La vermella dolça”), compost per Hans Ovando i Gustavo Sáez (amb Franck Dieudonné com a coach de l’equip), va presentar la creació gastronòmica que va guanyar la Copa Maya 2018 de pastisseria, obtenint així el seu passaport per disputar la final de la Coupe du Monde de la Pâtisserie a Lió, França.