Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi.

Cada projecte el considerem singular i en exclusivitat. Combinem de manera eficient els processos artesanals i la metodologia productiva amb la finalitat d’aportar qualitat i valor afegit.
Sèries limitades en porcellana, gres, majòlica… utilitzant una gamma cromàtica pròpia o personalitzada, tenint especial cura dels acabats i on cada peça és cuidada com a única.

L’estil de vida mediterrani revisat. Un projecte de disseny desenvolupat per alumnes de l’escola de disseny Elisava.

FLUX

En aquest projecte, en lloc de tractar la llum com un objecte lluminós, intentem donar-li la importància que mereix en una situació social específica. Volem tractar la llum com un creador de certa atmosfera.
Per a fer això, juguem amb la interacció entre l’usuari i l’objecte i el reflex de la llum, per a crear un ambient agradable i interactiu.
L’objectiu d’aquest projecte és buscar el significat de la llum en les interaccions socials. Més que un objecte que proporciona llum, un llum pot crear una atmosfera jugant amb la interacció entre l’usuari i l’objecte, així com amb el reflex de la llum, per a crear un entorn agradable i interactiu.