Compartim coneixements. Acompanyem en els processos. Assessorem tècnicament, dissenyem i produïm de manera personalitzada. Una visió diferent i contemporània de la ceràmica amb un llenguatge propi.

Cada projecte el considerem singular i en exclusivitat. Combinem de manera eficient els processos artesanals i la metodologia productiva amb la finalitat d’aportar qualitat i valor afegit.
Sèries limitades en porcellana, gres, majòlica… utilitzant una gamma cromàtica pròpia o personalitzada, tenint especial cura dels acabats i on cada peça és cuidada com a única.

Un llum barreja de tradició i actualitat. Un projecte desenvolupat per alumnes de l’escola de disseny Elisava.

ALFAR
Fabricada en ceràmica tornejada de manera artesanal i vareta d’acer doblegada i pintada, la seva varietat de possibles acabats, li confereixen o bé un caràcter rústic però actual.

La seva il·luminació per reflexió la converteixen en una làmpada ideal per a generar una llum ambiental. Ja sigui en un petit espai de treball, en un moment de lectura o en la taula d’un restaurant.
L’acabat amb li confereix a Alfar una textura particular i especialment agradable al tacte, incrementant les sensacions que aporta a l’usuari deixant de ser un mer objecte útil i d’apreciació visual.