El que no es comparteix es perd. Aturem-nos una estona, compartim vivències.

Orgullosa dels meus alumnes

Peces realitzades al meu taller-escola durant el 1r trimestre del curs 2017/18.

Curs “Iniciació a la porcellana”

Treballs dels alumnes del curs impartit a la Casa Aymat (Sant Cugat del Vallès).

Alumnes de l’escola universitària Elisava visita el taller

Alumnes de disseny de producte amb el seu professor el dissenyador Martín Azúa, de l’escola universitària Elisava, visiten el taller per desenvolupar el projecte “Processos creatius i de producció de la ceràmica”.

Xerrada al Museu de la Xocolata

Xerrada a pastissers mostrant les diverses possibilitats de recipients i plats de ceràmica per presentar les seves elaboracions.
museu de la xocolata

Un grup de ceramistes nord-americans de tour per Europa visita el taller

grup americans

Informació curs regular 2017-18. Inscripció oberta

Per a informació personalitzada, contactar.

info 2017-18

Participació a la taula rodona “Des-parament de la taula” dins de les activitats del festival gastronòmic “Vadefoodies” d’Igualada

Debat amb Ana Roquero (Cook Play), Albert Marimón (La Cava de Tàrrega) i Carles Carol (Espai Gastronomia) sobre la influència del disseny en el parament de la taula, el diàleg entre la cuina, el producte i el comensal, i com és l’equilibri entre funcionalitat i estètica a la taula.
Des-parament de la taula

Participació a la taula rodona “L’artesania a taula” al Museu de la Xocolata de Barcelona

Juntament amb Xavier Vega (Luesma & Vega) i Eulàlia Oliver (Taller Bugambilia) vam parlar sobre l’actual moment de l’artesania d’autor i la seva relació amb l’alta gastronomia.
artesania a taula

Inauguració de l’exposició “Plats del dia”

Inauguració de l’exposició col·lectiva que he comissariat. Una mostra de peces de ceràmica i d’autor vinculades a l’àmbit gastronòmic. Prorrogada fins al 28.05.17 (Sala Artesania de Catalunya, C/ Banys Nous, 11. 08002 Barcelona)
Exposició organitzada pel Museu del Disseny de Barcelona amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Reportatge a la premsa vinculat a l’exposició “Plats del dia”

Aparició en un reportatge de Trinitat Gilbert (especialitzada en l’àmbit gastronòmic) publicat al diari ARA, sobre la innovació dels artesans i la seva vinculació amb la restauració. Gràcies per posar en valor el nostre dia a dia.

Veure reportatge on-line
Article diari ARA

>>